PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> House and Garden, Villa Baan Sabai to rent
home
house and garden
pool area, restaurant
activities
location, how to get here
rental info
more photos of house and garden
contact
House and Garden
Baan Sabai betyder ungefär "ett hus att må bra i" på Thai.

Huset är byggt i en modern Thai/Kolonial stil, med ca 170 kvm inomhusyta och ca 120 kvm utomhus bestående av olika verandor och terasser
Det stora allrummet består av kök och matrum med stort matbord och relaxhörna med TV, DVD, Stereo. Rummet har ca 4 m takhöjd med 3 stora takfläktar och en stor vattenvägg.
Allrummet har stora helt öppningsbara vikdörrar mot en stor träveranda typ "Mitt Afrika".

Köksavdelningen är fullt utrustad med köksutrustning, kyl frys el- och gasspis samt en stor köksö. Matavdelningen har ett stort matbord i massivt trä med plats för upp till 8 personer. I relaxhörnan finns en 32" platt-TV med möjligheter till satellitmottagning av alla internationella kanaler för nyheter, film, sport, genom UBC True Vision.
Dessutom finns CD/DVD spelare med surround system. och ett stort urval av DVD-filmer och musik för fri användning.

Ljudet av vattnet som sakta rinner nedför vattenväggen och den svalkande brisen från de ljudlösa takfläktarna ger huset en mycket avkopplande och rogivande atmosfär.

Huset har 2 sovrum med anslutande separata badrum. Sovrummen har sängar i kolonialstil och mörka trägolv, takfläktar och AC. Det övre sovrummet har en liten balkong som vetter mot framsidan.
Båda badrummen har toalett, handfat och regnduschar med kallt och varmt vatten. Badrummet på bottenvåningens har direkt access till trädgården.
På övervåningen finns en takterass i österläge.

Den tillhörande trädgården är ca 1400 kvm stor, med olika palmer, frangipaniträd, bananträd, bambu, hibiskus etc
<