PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> b Villa Baan Sabai, aktiviteter i Soi Dao
home
house and garden
pool area, restaurant
activities
location, how to get here
rental info
more photos of house and garden
contact
Aktiviteter

Golf
Soi Dao Highland Golf Club är en krävande bana som är omgiven av en fantastisk vacker natur.
Banan ritades av Dennis Griffiths och är nästan perfekt integerad i det omgivande landskapet.
De omgivande djungelbeklädda bergen och variationen med kullar och dalar gör denna golfbana till en av de vackraste golfbanorna i Thailand.Simma med Delfiner
Bara ca en timmes bilväg från Soi Dao ligger ett delfinarium Oasis Sea World, där man kan uppleva sitt livs dröm att simma med delfiner.
Det är den enda delfinariet i Thailand och en av de få i världen där man själv kan få simma med delfiner och få uppleva en riktig närkontakt med ett av jordens mest fascinerande djur.
Djungel Trecking
Några få km från huset ligger Khao Soi Dao Wildlife Sanctuary bildar tillsammans den den närliggande Khao Kitchakut National Park ett vidsträckt vildmarksområde med regnskog, jätteträd, tät djungel och vackra vattenfall.
Den mest populära turistattraktionen är Khao Soi Dao Waterfall, som består av 16 vattenfall i olika nivåer det lägsta fallet ligger nära startpunkten för klättringen och den högsta nivån ligger nära toppen på det 1550 m höga berget.
Angkor Wat
Ca fyra timmars avstånd och på andra sidan gränsen till Kambodia ligger det fascinerande och gåtfulla tempelområdet Angkor Wat
Området består av 100-tals tempel på ett vidsträckt område. Den geografiska placeringen av Angkor komplexet och omgivande tempel tros vara baserade på en planet-omspännande helig geometri from en uråldrig tid.
Miljön kring djungeltemplen är som hämtade från en Indiana Jones-film . Vissa scener från filmen Tomb Raider med Angelina Jolie är faktiskt filmade på platsen.


Forsränning
Ca 20 km från Soi Dao kan man prova på forsränning in Klong Pong Nam Ron.
Bästa toden för detta är under eller alldeles efter regnperioden (Juni - Nov)
Startpunkten ligger omkring 20 km från Pong Nam Ron och landningspunkten ligger strax innan gränsen till Kambodja. Distansen är ca 10 km och tar 2-3 timmar.
Beroende på vattenflödet omfattar färden ca 12-16 forsar.
<